Blanka Residencial

QUALITATS

La qualitat és una garantia de vida. Materials i acabats de primera qualitat en aquests 23 habitatges moderns, minimalistes i d´alt standing.

MEMORIA DE QUALITATS

Descobreix tots els materials que es faran servir per a la construcció d’aquesta promoció de 23 habitatges, així com els diferents espais de què disposarà cada habitatge.

mockup

Edificació

El projecte inclou fonamentació de formigó armat, estructura de pòrtics i forjats de formigó, cobertes invertides amb aïllament de poliestirè extruït, façanes amb acabat arrebossat i cambra d’aire, i fusteria d’alumini lacat amb persianes enrotllables i motoritzades.

FONAMENTACIÓ I ESTRUCTURA

La fonamentació estarà formada per elements de formigó armat i la contenció de terres perimetral del soterrani es farà mitjançant murs pantalla i murs de formigó armat d’acord amb els resultats de l’estudi geotècnic, segons la normativa vigent i el codi tècnic de l’edificació (CTE).

L’estructura s’executarà mitjançant pòrtics de formigó armat, forjat in situ i revoltó de formigó alleugerit.

COBERTES

Per garantir el millor aïllament tèrmic i impermeabilitat, les cobertes planes seran invertides amb aïllament amb planxes rígides de poliestirè extruït, làmina impermeable i acabat amb paviment ceràmic a les terrasses privatives.

La terminació de les zones no transitables serà de grava ia les zones transitables el paviment serà ceràmic anti-lliscant

FAÇANES

La façana amb acabat exterior arrebossat en diferents colors amb cambra d’aire que permeten maximitzar el confort tèrmic-acústic i estalvi energètic a l’interior dels habitatges en evitar els ponts tèrmics i reduir la demanda energètica de l’habitatge.

FUSTERIA I VIDRERIA

La fusteria de les finestres serà dalumini lacat amb trencament de pont tèrmic, tipus monoblock.

L’envidrament de totes les finestres serà tipus “Climalit”. S’instal·laran persianes enrotllables de lamel·les d’alumini lacat amb aïllament injectat permetent un enfosquiment total a les estades de descans. Persianes motoritzades al saló i dormitori principal.

Acabats interiors

L’interior de les cases comptarà amb envans de placa de guix laminat amb aïllament tèrmic i acústic, portes blindades de seguretat i portes interiors de fusta o lacades. Els armaris modulars de paret tindran el mateix acabat que les portes i els paviments seran porcellànics d’alta qualitat. Els banys estaran enrajolats amb gres de primera qualitat, s’instal·laran falsos sostres de placa de guix laminat a tot l’habitatge i les parets i sostres restants estaran pintats en pintura llisa.

TAVIQUERIA INTERIOR I AÏLLAMENT

Les divisions interiors de l’habitatge es realitzaran mitjançant sistema d’envans de placa de guix laminat fixada mitjançant perfileria metàl·lica amb aïllament tèrmic i acústic de llana mineral.

A les zones humides la placa de guix laminat serà resistent a l’aigua. La separació entre habitatges i entre habitatges i zones comunes es realitzarà mitjançant fulla de maó perforat trasdosat amb plaques de guix laminat, amb aïllament tèrmic i acústic de llana mineral a l’interior dels habitatges.

FUSTERIA INTERIOR

La porta d’accés a l’habitatge serà blindada amb pany de seguretat de tres punts d’ancoratge i acabament de fusta natural o lacada.
Les portes interiors presenten acabat en fusta o lacades en blanc pantografiades, amb ribet acústic.
Els ferratges, manetes i tiradors seran cromats mat.

PAVIMENTS

S’instal·larà sòl porcellànic d’alta qualitat a tot l’habitatge interior.

Els exteriors s’acabaran en porcelànic de gran format amb el corresponent tractament C3 per a antilliscament, segons la normativa CTE. Els sòcols seran lacats en blanc a joc amb les portes.

REVESTIMENTS I FALSOS SOSTRES

Els banys, tant principals com a secundaris, aniran enrajolats amb gres de primera qualitat.

Es col·locarà fals sostre amb placa de guix laminat a tot l’habitatge.
Les parets i els sostres de la resta de la vivenda i les de la cuina aniran pintades en pintura llisa, color a definir per direcció facultativa.

CUINA i banys

Un espai on crear i compartir. Línies simples, netes i neutres per a un espai que respon a les altes exigències de les famílies actuals: disseny, funcionalitat i resistència.

MOBILIARI DE CUINA

Mobles de cuina d´alta qualitat. Portes i prestatges de 16mm de gruix recoberts de laminat sintètic a totes les cares i cantells.

Els laterals van proveïts de forats per poder regular l’alçada dels prestatges i les portes amb frontisses de tancament esmorteït.

ELECTRODOMÈSTICS

L’habitatge es lliura amb electrodomèstics de la marca Teka. Forn elèctric encastat, amb frontal de vidre i programador elèctric, microones encastat amb frontal de vidre, campana extractora d’acer inoxidable, vitroceràmica d’inducció i rentaplats integrat al mobiliari.

AIXETES

Totes les aixetes de l’habitatge seran de la marca Grohe. En dutxes serà termostàtica, minetres que en banyeres, cuina, lavabos i bidets serà monocomandament de baix cabal. Els habitatges disposaran de clau de tall general i de tall independent a cuina i banys.

EQUIPAMENT BANYS

Mobles de bany de la marca Salgar model Attila de 80 cm d’amplada en color gris antracita amb encimera de porcellana i mirall amb il·luminació led.

El vàter i bidet són de la marca Roca, model The Gap

instal·lacions i confort

Els habitatges estan equipats amb sistemes de climatització eficients, instal·lacions elèctriques completes amb videoporter, il·luminació exterior de baix consum, i sistemes de fontaneria moderns que inclouen banys ben equipats i preses d’aigua a terrasses. Els habitatges estan equipats amb sistemes de climatització eficients , instal·lacions elèctriques completes amb video-porter, il·luminació exterior de baix consum, i sistemes de fontaneria moderns que inclouen banys ben equipats i preses d’aigua a terrasses.

CLIMATITZACIÓ I AIGUA CALENT

La instal·lació de climatització per aire condicionat es realitzarà mitjançant bomba de calor i distribució per conductes en sostre fals, amb reixetes d’impulsió al saló, cuina i dormitoris. Es disposarà de termòstat ambient al saló.

S’instal·larà un sistema de caldera individual de gas per a la producció de calefacció i aigua calenta sanitària, amb aportació d’energia solar mitjançant captadors solars a coberta.
Els habitatges comptaran amb radiadors modulars d’alumini injectat, amb vàlvules termostàtiques a dormitoris que permeten un control individualitzat de la temperatura ambient.
Els banys comptaran amb radiador.

ELECTRICITAT I TELECOMUNICACIONS

La instal·lació de telecomunicacions segons reglament d’infraestructures comunes de
Telecomunicació.

Instal·lació de telecomunicacions segons el reglament d’infraestructures de telecomunicacions. Inclou preses de televisió RTV a les habitacions i al saló menjador.

Cada habitatge compta amb la instal·lació de videoporter a l’entrada amb obertura automàtica de la porta exterior.

Les zones exteriors comptaran amb làmpades de Baix Consum d’Energia El garatge comptarà amb preinstal·lació de plaques solars i càrrega per a vehicles elèctrics segons normativa vigent

FONTANERIA I SANEJAMENT

Les canonades seran de polietilè reticulat aïllat aprofitant la seva resistència a qualsevol tipus d’aigua, la poca rugositat i la menor conductivitat tèrmica davant dels metalls com el coure.

La instal·lació de sanejament serà de PVC. Les baixants seran de tipus insonoritzat. Al bany principal s’instal·larà lavabo de doble si i moble sota lavabo.

Els aparells sanitaris seran de color blanc. A més, el bany principal comptarà amb plat de dutxa de gran format. El bany secundari ve equipat amb
banyera.

Les terrasses i espais privats exteriors de planta baixa disposaran de preses d’aigua.

Garatge i traster

El garatge dels habitatges tindrà una porta mecanitzada amb comandament a distància i paviment de formigó polit. S’hi instal·larà un sistema de protecció contra incendis d’acord amb la normativa vigent. A més, cada habitatge comptarà amb un traster annex al garatge, també amb paviment de formigó polit i sistema de protecció contra incendis

GARATGE

La porta daccés al garatge serà mecanitzada amb comandament a distància.
El paviment interior del garatge és de formigó continu polit al quars.

Instal·lació de Protecció contra Incendis segons Normativa Vigent.

TRASTER

Annex al garatge cada habitatge compta amb un traster de gran capacitat.
El paviment interior del traster és de formigó continu polit al quars. Instal·lació de Protecció contra Incendis segons Normativa Vigent.

Blanka Residencial
Desplaça cap amunt
×